+32 496 83 72 64 info@deracraft.be

Interieur

 

Interieur

Ook voor het interieur kan je beroep doen op DeraCraft, wil je een nieuw bed, bureau, badkamermeubel, keuken, inloopdressing. Noem maar op, ook hierin heb ik al jaren expertise. Dus neem zeker even contact met mij op voor een stralend interieur helemaal op maat gemaakt.

  • Maatwerk
  • Goede service
  • Correcte prijs
  • 100% degelijk

Massief bed + bureau

Deze klant had graag een massieve houten look voor de  slaapkamer van haar dochter. Dit kan natuurlijk ook geregeld worden. Bij deze het bed en bureau voorzien in vurenhout behandeld met  50/50 white wash en grey wash.

TV meubel

Een TV meubel voor een audiofiel. En nee dit is geen scheldwoord. Maar de perfecte omschrijving van iemand die kan genieten van de ideale mix van beeld en zeer zuiver geluid. En hier werk ik absoluut graag aan mee. We hebben de boxen dan ook zeker wat extra in de watten gelegd. En de wand terug proper in verstek afgewerkt. Inge en Stefan geniet nog van het Tv meubel. Het resultaat mag er wezen.

Wasplaats + Bergingkast

Hier heb ik een wasplaats/berging/ achterbouw een mooie upgrade mogen bezorgen. Het was een zeer leuk project om doen. En de klanten waren ook zeer tevreden over het behaalde resultaat. Een wasplaats hoeft niet altijd standaard wit te zijn. Door de keuze van een eiken houtstructuur van de klant zijn deze meubels qua uitstraling zeker een meerwaarde in deze ruimte.

Bureau/DJ booth

Work hard/play hard! zeggen ze wel eens vaker, maar bij deze jonge techno DJ mag je dit zeer letterlijk nemen. Als jonge DJ moet je natuurlijk ook nog naar school gaan. En dan heb je een bureau nodig om te leren, maar ook een DJ Booth. Laten we deze 2 combineren en dan krijg je dit als resultaat. Een bureau om aan te werken en een boekenkast. (Optie A) Maar deze boekenkast staat op wielen en kan naar voren verplaatst worden zodat deze ook gebruikt kan worden als DJ booth. (Optie B) Al de kabels kunnen weggewerkt worden onder het zwevend tablet. En bij het naar voor schuiven van de kast komt ook een extra compartiment vrij voor al de platen.  Hannelore (DJ Sacred) nog veel succes met je DJ carriere. Van wat ik al heb gehoord komt dit zeker dik in orde.

Wasplaats

Deze wasplaats had wel een upgrade nodig. En ik ben blij dat ik deze mensen heb kunnen helpen met hun wensen. Bij het eerste gesprek hebben we even overlopen wat de klant wil en wat mogelijk is en we zijn uitgekomen op dit resultaat. (Altijd leuk om een voor en na foto te hebben)  De wasmachine en droogkast werden op een verhoog geplaatst waardoor er ruimte vrijkomt voor  wasmanden onderin, dit is wel zeer praktisch. En 2 hangkasten om al de extra spullen in kwijt te kunnen, maar dan wel proper weg gewerkt achter deurtjes. Ook is er een extra kast voorzien aan de linkerzijde zodat de klant zoveel mogelijk bergruimte kan benutten als mogelijk is. En je uiteindelijk een zeer strak geheel bekomt.

Message Us

Neem nu nog contact met ons op,           en we helpen u graag verder.

Bel ons

+32 496 83 72 64

Office Location

Kruienstraat 28, 3560 Lummen

Open Hours

Contacteer me via mail of GSM voor een afspraak

Email

info@deracraft.be